انواع غذاهای نونی بدون گوشت
کوکو سیب زمینی و پیازچه
به طور کلی کوکوی سیب زمینی یک غذای سنتی ایرانی است که می توان آن را با هویچ ، پیاز، قارچ و یا پیازچه پخت. در روش تهیه کوکوی پیازچه ابتدا سیب زمینی ها را رنده کرده و آب آن ها را به خوبی می گیریم.سپس پیازچه هارا خرد کرده به آن اضافه می کنیم و بعد تخم مرغ را همراه با نمک و فلفل و سایر ادویه ها به آن اضافه کرده و در نهایت مواد را درون ماهیتابه ریخته و سرخ می کنیم. به همین راحتی. نوش جان!
کوکوی کدو سبز؛ غذای خاص پسند
کدو از جمله سبزیجات مفید برای افرادی است که قصد کاهش وزن دارند چراکه کالری کمی داشته و برای مقابله با قند خون هم مفید است. و البته استفاده از آن در کوکو هم ترکیب سالمی دارد و هم خیلی سریع و آسان آماده می شود.
برای تهیه کوکوی کدو سبز ابتدا کدوها را پوست گرفته و رنده می کنیم و سپس آن را بدون روغن روی حرارت قرار می دهیم تا آب شان گرفته شود. بعد تخم مرغ و آرد سوخاری یا آرد معمولی را به همراه نمک و ادویه ها به کدو اضافه می کنیم و در انتها مواد کوکو را داخل ماهیتابه ریخته سرخ می کنیم. کوکوی کدوی ما آماده است!
کوکو سبزی غذای نونی بدون گوشت محشر
کوکو سبزی از جمله غذاهای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است. که البته سرو آن در کنار پلو هم ممکن است. اما ما قصد داریم شیوه تهیه نوع نونی آن را با شما در میان بگذاریم.
برای پخت این غذا ابتدا باید سبزی های آن را تهیه کرد که عبارت اند از: جعفری و گشنیز و شنبلیله و تره و در صورت تمایل سیر و پیازچه. که همه به نسبت مساوی از هم به کار می روند.
به ترکیب سبزی های خود تخم مرغ و مقداری آرد اضافه می کنیم. اگر دوست داشتید می توانید در این مرحله مقداری گردو خرد شده و زرشک هم بریزید. حالا پس از افزودن نمک و ادویه مواد را داخل ظرف مخصوص ریخته و سرخ می کنیم. کوکو سبزی خوشمزه ما آماده است!
غذای نونی بدون گوشت ؛ غذاهای بادمجانی!
مطمئنا در فهرست غذاهای نونی بدون گوشت غذاهایی که با بادمجان تهیه می شوند جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص می دهند. در اینجا با دو نوع از محبوب ترین آن ها آشنا می شویم.
کشک بادمجان
کشک بادمجان می تواند نوعی پیش غذا برای مهمانی ها باشد اما با این وجود اگر یک غذای سبک و راحت برای ناهار یا شام خود می خواهید حتما آن را امتحان کنید.
برای تهیه کشک بادمجان ابتدا بادمجان هارا سرخ کرده روغن آن ها را می گیریم. البته اگر می خواهید غذای سالم تری داشته باشید می توانید آن ها را کبابی کنید. سپس کشک را بامقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا رقیق تر بشود و بعد از چنددقیقه بادمجان ها را به آن اضافه می کنیم و با گوشت کوب به خوبی له می کنیم.
در این مرحله پیاز داغ و گردو خرد شده ودر صورت تمایل سیر سرخ شده را درون مواد ریخته و مقداری را هم برای تزیین نگه می داریم و سپس روغن را داغ کرده و نعنا خشک را به آن اضافه می کنیم ودر آخر برای تزیین کشک بادمجان از آن استفاده می کنی
براتون یک رسپی عالی از کشک بادمجان با گردو در سایت گل من و تو داریم که به صورت تصویری کامل آموزش داده شده.
میرزا قاسمی؛ شمالی دوست داشتنی
یک غذای سنتی مخصوص خطه شمال کشور است که البته در جاهای دیگر هم طرفداران زیادی دارد و البته غذایی سبک است که به آسانی و در زمان کم می توان آن را تهیه کرد و از طعم لذیذش لذت برد.
برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا بادمجان ها را کبابی کرده پوست آن ها را می گیریم و سپس ساطوری خرد می کنیم.
در یک ظرف مقداری روغن ریخته و به آن سیر های خرد شده را اضافه می کنیم تا سرخ شوند و سپس بادمجان ها را اضافه می کنیم تا به خوبی با سیر تفت خورده و طعم خوبی به خود بگیرند. شاید شما از طعم سیر چندان خوشتان نیاید اما با توجه به اصالت شمالی این غذا اساس طعم آن سیر است. اما اگر دوست نداشتید می توانید آن را حذف کنید.
حالا گوجه فرنگی ها را به وسیله چاقو یا مخلوط کن خوب له می کنیم و به سایر مواد اضافه می کنیم و پس از افزودن نمک و ادویه اجازه می دهیم تا همه مواد به خوبی پخته شوند و در انتها یک یا دو عدد تخم مرغ را هم اضافه می کنیم. به همین آسانی میرزا قاسمی ما آماده شد!🙂
غذای نونی بدون گوشت ؛ فلافل پر کن بخور
فلافل یک غذای بومی مخصوص جنوب کشور به ویژه خوزستان می باشد که حتما اگر به این منطقه سفر کرده باشید فلافل های خیابانی با طعم تند را امتحان کرده اید واقعا مزه فوق العاده ای دارند! پس اگر از این غذای بدون گوشت جنوبی خوشتان آمده در ادامه با طرز تهیه آن آشنا می شویم. شاید این خوشمزه دوست داشتنی رو بیشتر به عنوان پرکن بخور دیده باشید و معروف باشه ولی پیشنهاد میکنم جزو لیست شما باشه چون فوق العاده مقوی و خوشمزه هست.
ابتدا نخود که پایه این غذا است را از یک روز قبل خیس می کنیم و چندبار آب آن را عوض می کنیم.سپس آب آن را گرفته و همراه جعفری و پیاز و سیب زمینی آب پز و در صورت تمایل سیر درون خرد کن یا چرخ گوشت می ریزیم. در صورت استفاده از چرخ گوشت باید دوبار مواد را چرخ کرد تا به خوبی ریز شونو.
حالا ادویه های مخصوص به همراه نمک و فلفل و زردچوبه را به مواد افزوده و حدود یک ساعت به آن زمان می دهیم تا ادویه به خوبی به خورد مواد برود. و سپس به وسیله قالب مخصوص یا با دست به فلافل ها شکل می دهیم و آن ها را درون روغن داغ سرخ می کنیم.
کتلت سویا
کتلت سویا یک پیشنهاد ویژه برای افرادی است که به سلامت و سالم خواری اهمیت می دهند. چرا که با عطر و طعم خوب خود می تواند یک جایگزین خوب برای کتلت گوشت باشد.
برای تهیه این غذا احتیاج به سویا، سیب زمینی، هویچ، لوبیا سبز، سیر و زنجبیل، گشنیز،آرد برنج و آرد سوخاری، نمک و ادویه داریم
ابتدا سیب زمینی و هویچ خام را رنده می کنیم. البته می توانید آن ها را بخارپز کرده و له کنید سپس سویا را با مقداری آب ۳ الی ۴ دقیقه بجوشانید و آبکش کنید.
حالا در ظرفی سیر و زنجبیل را سرخ کرده و سیب زمینی و هویچ را به همراه لوبیا سبز خرد شده اضافه می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا مواد به خوبی بپزند. سپس نمک به همراه سایر ادویه ها را به مواد اضافه می نمایید. وکمی بعد هم سویا و گشنیز را اضافه می کنیم.
بعد از حدود ۲ الی ۳ دقیقه مواد را از روی حرارت برمی داریم. دقت کنید که مواد از انسجام برخوردار باشند در غیر این صورت به آن مقداری آرد سوخاری اضافه کنید. مواد کتلت را به شکل دلخواه در آورده و آرد برنج را با آب مخلوط کرده کتلت ها را درون آن می گذاریم و سپس خارج کرده در آرد سوخاری غوطه ور کرده و سپس در روغن سرخ می کنیم. کتلت متفاوت شما آماده است.نوش جان!
غذای های نونی بدون گوشت ؛ خوراک سبزیجات
انواع خوراک ها همیشه غذاهایی پرطرفدار برای خانواده های ایرانی هستند که در اینجا به دستور پخت نوعی از آن که سرشار از سبزیجات مختلف و مفید است می پردازیم.
برای تهیه یک خوراک سبزیجات سالم و خوش طعم نیاز داریم به سیب زمینی، هویچ، کدوحلوایی چغندر، پیاز، سیر، گوجه فرنگی، اسفناج، روغن، نمک و فلفل.
[ بازدید : 9 ][ جمعه 29 مهر 1401 ] 12:57 ] [ بهار ]
[ ]